8 d’abril del 2008

James Bond contra L'alcalde de sierra Gorda


  • El pròxim film de de l'agent 007 es titularà Quantum of Solace, però podria dir-se James Bond contra l'alcalde de Sierra Gorda. La pel·lícula es roda al nord de Xile i allí l'espia s'ha trobat amb un villà que no estava en el guió, un dels més perillosos de la seva carrera. Es tracta de l'alcalde de la localitat chilena de Sierra Gorda, Carlos López, que el dimarts passat va irrompre en ple rodatge amb el seu tot terreny. Va estar a punt d'atropellar a dos membres de l'equip i va provocar destrosses materials. Finalment, l'edil va ser detingut per la policia, acusat de desordres i ingrés a una propietat privada.
  • La qüestió del problema recau en que fins a finals del segle XIX l'actual nord xilè formava part de Bolívia, nació que va perdre aquest territori en la guerra del Pacífic. L'alcalde de Sierra Gorda reclama que s'esmenti a Xile en el guió de la pel·lícula, ja que segons el film de Quantum of Solace aquell territori es troba en territori bolivià. Per aquest motiu l'edil ja havia convocat el dilluns als veïns del poble a manifestar-se amb banderes xilenes.
  • La producció de la pel·lícula, que dirigeix Marc Foster, va oferir a l'alcalde una compensació de 435 euros per rodar en el poble, però López la va rebutjar. L'alcalde de Sierra Gorda va enunciar que "Enviar a un poble de mil habitants forces especials de la policia i un canó d'aigua per a evitar que la gent camini pel carrer em recorda als pitjors anys de Pinochet".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

mític agent 007...tard o d'hora havieu de parlar-ne a la casa de vidre.
a qui no li han demanat mai: tu ets de James Bond o l'Indiana Jones?
a mi l'agent 007 m'agrada... però en un futur pròxim a veure si també dediqueu 4 ratlles a l'Indiana
:)
maria

Anònim ha dit...

el bo bo, el mític i inigualable sempre serà el protagonista de la serie Get Smart, ni Sean Connerys ni imitacions, ell és... el superagente 86!!