8 de maig del 2008

La pedra preciosa

Atenció, oients de La casa de vidre, perquè arriba el que probablement estàveu esperant...

el concurs!!!

A partir d'aquest dissabte, tindreu l'oportunitat, els qui encerteu la resposta al problema que us plantegem, d'escollir la banda sonora del pròxim programa. Haureu de triar tres cançons, preferiblement no només instrumentals, d'una mateixa pel·lícula. Podeu escollir la pel·lícula de la vostra vida, aquella que us inspira, aquella que, per vosaltres, és la banda sonora que dóna ritme als vostres passos quan camineu pel carrer cada matí.

Només cal que estigueu atents al repte que us plantejarem aquest dissabte que, encara que sigui pont, hi ha alguns que treballen...

Ah, i recordeu: si teniu la resposta del repte que us plantegem a La pedra preciosa, el concurs de La casa de vidre, deixeu-nos un comentari aquí al nostre bloc, o envieu-nos un mail a lacasadevidre@sants3radio.cat.

El primer que encerti la resposta serà el guanyador!

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola sóc en Man-hoh, crec que el programa es guay però la capçalera i el titol ¿ en que té ha veure una casa de vidre amb el cinema?

trobo que us falta més de cinema en familia que es el que es porta ara, anar amb la fimilia a veure qualsevol peli de la factoria disney. pero també crec que la capçelera hauria de ser més alegre com una misuca de fons chula com:
la banda sonora original de flaix dance o altres i el so del cinematograf per al vostre apartat d'història.

de totes maneres molt guay i perque no fue un concurs per a dues persones per anar a veure una peli d'estrene?

igualment, sempre ens quedarà Hollywood

P/D:. m'agradaria que si feu un programa més llarg (en temps) feu apartats com bollywood, cinema infantil estrenes en DVD...

hem podeu possar la bso de el guardaspaldas de whitney houston